Якими політиками цікавились українці у 2020

До ТОП-10 найбільш читаних увійшли профілі нардепів, що балотувались на місцевих виборах

Тисячі виборців хотіли дізнатись про Ігоря Палицю. На цей раз увага до нардепа була прикута не через корупційні скандали чи гречкосійство, а через За майбутнє. Партію, яка з’явилась на політичному горизонті у 2020-му та заполонила собою білборди по всій країні. Сам Палицяяк і низка інших нардепів на цих виборах, вів партію до Волинської облради й Луцької міськради.

Ігор Палиця - член депутатської групи «За майбутнє»

Нардепи балотувалися не лише в депутати, а й в мери. Політикинею, котрою найбільше цікавились, очікувано стала Ірина Верещук. Президент Володимир Зеленський обрав її кандидаткою в міські голови Києва від “Слуги народу”. Верещук запам’яталась своєю яскравою виборчою кампанією і стала героїнею мемів.

Ірина Верещук - народна депутатка України IX скликання від партії Слуга народу

Серед інших нардепів до ТОП-10 за переглядами увійшов Сергій Шахов. Він теж балотувався в міські голови Києва від партії “Наш край”. Щоправда, ви можете пам’ятати його як першого українського депутата, який офіційно підтвердив, що захворів на COVID-19. 

Сергій  Шахов - народний депутат України IX скликань від партії Воля народу

Торік місцеві вибори виявилися особливо запеклими у Львові, тому читачі цікавились Олегом Синюткою. Нардеп від ЄС був претендентом на посаду голови Львівської ОТГ, але програв чинному меру - Андрію Садовому. Їхніх дебатів чекали майже так само, як і президентських у 2019-му.

Олег Синютка та Андрій Садовий 

Виборці читали і про місцевих політиків, зокрема Віктора Шакирзяна. Це кандидат від партії Рівне разом на посаду Рівненського міського голови. Політик вийшов до другого туру виборів, але не був обраний. 

Віктор Шакирзян - секретар міської ради Рівного

У контексті трагічних подій вбивства народного депутата Валерія Давиденка українці шукали інформацію про політика. 

Валерій Давиденко -  народний депутат України, співголова партії «Наш край»

Корупційний скандал з отриманням хабаря зробив відомим депутата Олександра Юрченка і забезпечив інтерес до його профілю. Помічника Юрченка було затримано при отриманні хабаря для підкупу нардепів - членів Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Восени політика виключили з парламентської фракції “Слуги народу”, оголосили про підозру та взяли під арешт. 

Олександр Юрченко - народний депутат України IX скликання від партії Слуга народу

Все ще популярним серед читачів залишається п’ятий президент Петро Порошенко. Сьогодні він депутат від ЄС у парламенті та фігурант десятків кримінальних проваджень, частина з яких політично вмотивовані. 

Петро Порошенко - народний депутат України, очолює партію «Європейська Солідарність»

Щодо партій, то майже усі вони загальнонаціональні та були активними в регіонах у виборчий період.

Джерело: Чесно

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень