Яким закладам Рівного дозволили працювати вночі

Просили про подовження режимів роботи після 22 години власники чотирьох закладів громадського харчування міста

Міськвиконком Рівного дозволив працювати довше трьом з них.

Так, з 11 до 24 години тепер працюватиме кафе-бар «Касабланка», що на вулиці Курчатова, який досі мав графік роботи до 22 години.

Окрім цього, з 14 до 4 години у п’ятницю та суботу працюватиме бар «Точка», що на вулиці Чорновола. У решту днів – до 2 години. Міськвиконком дозволив так попрацювати бару місяць тому.

Оскільки за місяць скарг на його роботу не надходило, з таким режимом йому дозволили працювати й надалі.

У закусочній «Жар-піца», що на вулиці Гагаріна, та кав’ярні «Плаза-кафе», що біля торгового центру «Злата Плаза» на майдані Короленка (на місці колишньої ковзанки), теж хотіли працювати довше – до 24 години. Але поліція інофрмувала, що

біля цих закладів цього року була скоєна низка злочинів.

Тож власники закусочної «Жар-піца» самі попросили міськвиконком зняти з розгляду їхнє прохання про подовження режиму роботи.

А кав'ярні «Плаза-кафе», яка працює нині до 22 години, міськвиконком дозволив працювати лише на годину довше. Тим паче, що міський голова Володимир Хомко засумнівався:

Дужесслабо віриться, що в таку погоду, як нині, там о 24 годині хтось піде купляти каву. Чому підозра, що там питимуть щось інше? Бо до нас надходить маса скарг на ресторан «Мак Дональдс», що у торговому центрі «Злата Плаза». Зокрема, що тут беруть закуску, випивку з соою приносять і на вулиці за їхніми столиками випивають.    

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень