Якою буде скульптура біля діагностичного центру - доручили вигадати рівнянам

Є вже перші варіанти

Фото з сайту Рівненської облради

Біля Рівненського діагностичного центру хочуть встановити скульптуру. Її планують встановити у сквері перед входом в медзаклад. Про це головний лікар центру Роман Шустик пише у себе на сторінці в ФБ:

Маємо слова подяки від сотень людей, серед яких і наші постійні благодійники.  Саме вони, благодійники, запропонували зробити подарунок всім рівнянам та допомогти з опорядженням скверу біля діагностичного центру, де ми нещодавно встановили нові лавки.

 

Є пропозиція не тільки провести впорядкувати сквер, а й встановити оригінальну ковану скульптуру присвячену темі батьківства. Хочеться, щоб вона стала не тільки символом, а й талісманом для молодих пар, які планують стати батьками, дарувала здоров’я та вдачу.

В коментарях Роман Шустик «запустив» обговорення, якою має бути скульптура.

В діагностичному центрі з цього приводу організують обговорення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень