Які заходи відбудуться у Рівному з нагоди Дня захисника України

Святкувати розпочнуть вже завтра

12 жовтня

12.00 - урочистості за участю керівництва області та міста, духовенства, військовослужбовців, учасників АТО та ООС, Революції Гідності, визвольного руху, ветеранів війни та військової служби, членів сімей загиблих. Рівненський облмуздрамтеатр.

13.00 - 24-й фестиваль-огляд військово-патріотичної пісні та строю «Червона калина-2018» серед команд учнів закладів загальної середньої освіти. Майдан Незалежності.

19.00 - концерт заслуженого самодіяльного ансамблю танцю України «Полісянка» за участі творчих колективів. Міський будинок культури - «Козацька Покрова»

13 жовтня

13.00 – театралізоване дійство «Покровський ярмарок» в рамках арт-проекту «POKROVA». Центральний вхід Міського будинку культури. 

15.00 - Відкриття V Міжнародного фестивалю «Кобзарсько-лірницька Покрова» в межах проекту ЕтноРівне. Рівненський міський Палац дітей та молоді

19.00 – концерт Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України. Глядацька зала. Міський будинок культури. 

14 жовтня

9.30 - церемонія складання урочистої клятви ліцеїстів Острозького військового ліцею.

9.30 - виставка-інсталяція «Відкрийте нам свої серця» та «12 історій про УПА», а також виставка військової техніки ОК «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.

10.00 - виставка військової техніки ОК «Захід».

11.00 - покладання вінків та квітів на кладовищі Нове до могил Героїв Небесної Сотні та Героїв, загиблих у зоні АТО, а також до Дошки Пам’ятіу центрі міста.

11.45 - «Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв у наших серцях» - реквієм, присвячений пам’яті Героїв. Біля Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв загиблих в зоні АТО

12.00 - святковий концерт кобзарів та лірників Білорусі, Польщі та України - учасників Міжнародного фестивалю «Кобзарсько-лірницька Покрова» в рамках проекту ЕтноРівне. Свято-Покровський кафедральний собор.

12.00 - свято шашликів. Парк імені Шевченка

13.00 - фестиваль козацьких бойових мистецтв «Покровський вітер», організований козацьким табором «Гайдамаки» (м.Рівне, вул. Млинівська, 24).

14.00 - урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Захисника України в КЗ «Рівненський міський Палац культури» (спільно з ГО «Спілка учасників АТО і захисників вітчизни м. Рівне та Рівненської області - ГОРИНЬ»

15.00 - плац-концерт військового духового оркестру ОК «Захід»

15.00 - ХІІІ Міжнародний Салон художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову». Фотовиставка та нагородження переможців ХІІІ Міжнародного Салону. Міський бдуинок культури

16.00 - заключний концерт кобзарів і лірників України, Польщі та Білорусі - учасників Міжнародного фестивалю «Кобзарсько-лірницька Покрова» в рамках проекту ЕтноРівне. Майдан Незалежності

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень