Які об'єкти у Рівному вже отримують тепло?

Підключення опалення почалося з об'єктів соціальної сфери

Рівненські соціальні об‘єкти та житловий фонд розпочали підключати до тепла. За словами начальника Рівнетеплоенерго Степана Коропецького, деякі об‘єкти почали підключати ще вчора ввечері.

32 котельні, які працюють на опалення, вже стовідсотково включені, виходять на параметри. Ми в першу чергу включаємо соціальну сферу - лікарні, садки і школи. Ну і житлові будинки паралельно також підтягуємо, бо котельні тільки на одну соціалку працювати не можуть.

Конкретні дані щодо підключень стануть відомі вже ввечері, каже головний тепловик міста.

Також, за словами Степана Коропецького, не всі житлові будинки готові отримувати теплоносій. Якщо з тими багатоповерхівками, що обслуговуються ЖКП, механізм вже відпрацьований, їхні внутрішньобудинкові системи заповнені водою майже стовідсотково.

А ось зі спорудами, де мешканці створили ОСББ, все не так просто. Вони мають самі подбати про заповнення своїх внутрішньобудинкових систем (або обслуговують їх самі, або підписали договір на обслуговування з якоюсь компанією).

Зокрема із понад 300 ОСББ у місті до централізованого теплопостачання підключені 180. Решта мають індивідуальне чи відомче опалення. Своєю чергою з цих ста вісімдесяти, заповнили системи водою лише 70 багатоповерхівок. Тобто, 40%.

Можливо, каже Коропецький, решта не поспішають вмикати тепло у цілях економії, як це було торік.

Зауважимо також, що нині тепло вже отримують мешканці Варашу, Гощанського району Рівненського, Дубенського, Сарненського, Дубровицького районів, сьогодні опалювальний сезон розпочинається в Березнівському, Острозькому та Млинівському районах. А з 12 жовтня - в Здолбунівському,  Зарічненському та Корецькому районах.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень