Які маршрутки Рівного – найбрудніші

У міському управлінні транспорту і зв’язку обіцяли до Великодня привести до ладу зовнішній вигляд та салони міських маршруток. Чи вдалося це зробити?

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк каже, що побачив зміни до кращого. Але ще десь 3-4% маршруток залишаються непофарбованими. Адже перебувають у чергах на фарбування, бо у місці не так багато точок фарбування авто. Та й коштує така послуга недешево – до 1000 доларів. Тому перевізники намагаються фарбувати автобуси там, де на це дають гарантію. Отже вимушені чекати.

Бачить поліпшення Віталій Миронюк і в салонах маршруток. Хоча, визнає, подекуди трапляється обірвана чи то пасажирами, чи то водіями інформація.

А ось найбрудніші автобуси – на чотирьох маршрутах міста, які обслуговує одна фірма - «Сагайдачний». Детальніше розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

№№58, 64, 34 і 53 - це чотири маршрути, де ще є претензії. Вони поправляють ситуацію, але дуже повільно.

 

По-перше, у них більше машин. Тож всі одночасно не можуть привести до порядку. Тому ми їм дали трохи більше можливості.

 

Якби було ким замінить – були б жорсткіші заходи. На жаль, поки що нових перевізників не з’являється. Тому мусимо таку помірковану боротьбу продовжувати і  просити, вимагати.

Віталій Миронюк також поскаржився, що його насторожує те, що коли проводили останній конкурс на здійснення перевезень маршрутками по місту, то на 55 рейсів прийшло лише 40 учасників, до того ж  жоден з них не запропонував для надання послуги нових автобусів. Окрім цього, погіршується ситуація і з водіями. Адже вони звільняються і їдуть на заробітки до Європи, Прибалтики. Особливо це стосується молоді

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень