Які справи терміново треба вирішити чотирьом знакам Зодіаку, аби початий Новий рік вдало

Втім, порівнювати це з чорною смугою не треба

ОВНИ

Вас затягнуть справи на роботі та вдома. Доведеться постійно допомагати сім'ї та людям здалеку. Астрологи радять не піддаватися емоціям і не приймати жодних рішень, поки ви не заспокоїтеся. Також будьте уважні за кермом. Намагайтеся вечори проводити вдома.

БЛИЗНЯТА

Ви поринете у розв'язання питань, пов'язаних з особистим життям, сім'єю та стосунками з людьми. Ваші амбіції та марнотратство можуть вийти вам боком, тому стримуйте емоції та заощаджуйте.

РАКИ

Вам доведеться одночасно займатися робочими справами та розв'язувати проблеми родичів. Важливо в гонитві за результатом не зашкодити здоров'ю. Найважчий день попереду – четвер, далі можна уже вільніше готуватися до свят.

ЛЕВИ

У калейдоскопі численних зустрічей важливо запам'ятати кожен свій крок, кожне слово та дію кожної людини, яка трапилася вам на дорозі. Це допоможе вам уникнути обману та поставити шахраїв на місце. Зірки радять приділити увагу своєму сну.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень