Які частини курки їсти НЕ можна: відповідь вас здивує

Вони шкідливі й не мають користі

Курка вважається дієтичним та не жирним м'ясом. Тому саме цей продукт вживають люди, які слідкують за своїм харчуванням. Але далеко НЕ всі частини тушки можна вживати.

Шкірка з курки

Саме цю частину курки можна назвати найшкідливішою. В ній дуже багато жиру та холестерину, що негативно впливає на організм. І, до того ж будь-які корисні компоненти тут відсутні.

Також, саме на шкірці збираються залишки усіх речовин, якими обробляють тушку, щоб вона довше зберігала гарний вигляд. І багато з них просто не можна вимити повністю. Наприклад, хлор.

Крила

Крила теж не можна назвати корисними. В них дуже мало м'яса – лише шкірка та кістки. А для того, щоб приготувати таку частину тушки, найчастіше використовують багато олії та різноманітних спецій, гострих соусів. Все це сприяє тому, що ваш організм починає швидше старіти.

Внутрішні органи

Якщо курка хворіла, або у неї потрапляли різні паразити – в першу чергу це впливає на внутрішні органи. Особливо тоді, коли курку годували різноманітними хімікатами. Дуже багато шкідливих компонентів збирається в легенях, і термічна обробка не може їх знищити. Також багато патогенних бактерій містить гузка.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень