Які авто не варто купувати в салоні, бо вони і вживані нічим не гірші (ФОТО)

Виявляється, вживані авто можуть не поступатися новим

Часто водії, купуючи авто, віддають перевагу новому транспорту із салону. Мовляв, таким чином можуть бути впевнені у якості та надійності технічних характеристик.

Проте досвідчені експерти кажуть, що не обов’язково витрачати шалені гроші, аби придбати якісне авто. Видання Yahoo Finance опублікувало список машин, які нічим не поступаються новим моделям.

Ви зможете не тільки придбати якісне авто, а й добре заощадити.

Toyota Camry

Таке авто довговічне, надійне та якісне. Протягом п’яти років Camry швидко знецінюється, тому вам вигідніше купити вживану модель і так ви зекономите 50-60% порівняно з покупкою нової.

Hyundai Elantra

Hyundai забезпечить надійність та якість за доступною ціною. Старіші моделі довговічні, економні та дешевші в обслуговуванні. Шестирічну Elantra можна купити на 60-70% дешевше, ніж нову.

Mazda 3

Машини Mazda швидко знецінюються, тому їх можна знайти за доступною ціною. Купуючи шестирічну Mazda 3, ви економите понад 50% порівняно з новою.

Toyota Tacoma

Завдяки своїй довговічності вживані Tacoma цінують на ринку автомобілів. Ви зможете отримати якісне авто з надійними технічними характеристиками, не витрачаючи захмарні суми.

Chevrolet Silverado

Вибравши шестирічний Silverado, ви заощадите близько 50% порівняно з новим. Довговічність авто забезпечить вам приємні враження від покупки.

Honda Accord

Відомі своєю довговічністю, Accord добре зберігають цінність у міру старіння. Шестирічний Accord коштує на 35-45% дешевше, ніж новий.

Honda Civic

Це економний, надійний і практичний автомобіль. Купівля вживаного Civic 2018 року випуску обійдеться лише в $15 500, що набагато дешевше, ніж нова модель 2022 року випуску – понад $ 22 550.

Toyota RAV4

Це надійний та довговічний кросовер, який точно справить гарне враження на водія. RAV4 2018 року з пробігом 80 000 кілометрів продається на 25% дешевше, ніж новий.

Subaru Outback

Outback 2018 року продається на 18% дешевше, ніж новий. Авто має менше проблем з технічним обслуговуванням ніж інші моделі.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень