Якби не «Зоря»... «Верес» закінчив футбольний рік на 5-му місці

19-м туром Прем’єр-Ліги в Україні закінчився футбольний рік. На канікули рівненський «Верес» пішов, посідаючи 5-те місце в турнірній таблиці, хоча після нічиєї з «Карпатами» рівняни були четвертими...

Карти сплутала «Зоря», яка у заключній грі року зуміла перемогти «Шахтар» у драматичному матчі з трьома вилученнями «гірників». Луганська команда набрала 27 очок і випередила «Верес», у якого 26 залікових пунктів. А ще ж «Олімпік» підпирає – 25 очок і недограний матч 18-го туру проти «Карпат», який зупинили через снігопад. Та й про «Маріуполь» забувати не варто. Зараз у команди 23 очки та невизначеність через незіграний матч із «Динамо».

Ще однією «ложкою дьогтю» є те, що «Верес» найімовірніше залишить Василь Кобін. Його можна критикувати скільки завгодно, але нині рівненська команда не в тій ситуації, щоб розкидатися футболістами. Головний тренер «Вереса» сподівається, що комплектація буде, і буде серйозна:

З кимось ми будемо підписувати контракти, а декому подякуємо, і вони поїдуть в інші команди. У мене є список, з ким ми будемо прощатися, але перед цим треба підписати нових гравців. Це не так легко. Ми ведемо перемовини, і якщо усі ті, хто дав попередню згоду, прийдуть до нас, це буде хороше підсилення, щоб виконати поставлене завдання.

За неофіційними даними, «Верес» вже підписав Владислава Приймака з друголігового «Прикарпаття». Офіційних даних про підписання цього гравця на цей момент немає. Як і інформації про інших новачків «Вереса». Натомість відомо, що рівняни проведуть збір у Туреччині. Одразу після матчу з «Карпатами» футболісти пішли у відпустку, яка триватиме до 15 січня. Тоді команда збереться у Винниках, пройде медогляд і 17 січня вилетить до Туреччини, де перебуватиме до 13 лютого.

Майже одразу після повернення в Україну «Верес» вирушить до Полтави на перший офіційний матч 2018-го року проти «Ворскли» (базова дата – 17 лютого). Для «Вереса» за всю його історію це буде перший збір у Туреччині.

Успіхів, хлопці!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень