«Якби не допомога населення, збитки були б значно більшими», - на Рівненщині виникла пожежа (ФОТО)

Її ліквідація тривала кілька годин

Напередодні в селі Довговоля, Володимирецьокого району виникла пожежа в приватному господарстві, яка знищила надвірну будівлю та півтони соломи. На місце події о 19-ій годині викликали пожежників, повідомляє прес-служба рятувальників області:  

 

По прибуттю до місця події було встановлено, що пожежа виникла в дерев’яній надвірній будівлі розміром 4х5 м. Місцеві жителі ще до прибуття рятувальників намагалися власними силами стримати поширення пожежі.

О 19:16 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:05 повністю ліквідувати. Вогнем знищено дерев’яну надвірну будівлю, близько півтони соломи в тюках, 4 автомобільні шини, а також частково пошкоджено дерев’яний піднавіс для дров.

 

Слід зазначити, що якби не активна допомога в гасінні пожежі місцевого населення, вогонь міг би завдати куди більших збитків, кажуть рятувальники. А відтак вогнеборці спільно з селянами не дали полум’ю поширитися на ще дві будівлі, які були всього за кілька метрів від осередку пожежі, а також на дерев’яний піднавіс з дровами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Пожежа
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень