Яка ситуація на ринку праці Рівненщини на початку року

Впродовж 2017 роботу знайшли понад 34,8 тисячі громадян

Як повідомляють у Рівненському обласному центрі зайнятості, торік вдалося знайти роботу для 34,8 тисяч громадян. При цьому майже 60% було працевлаштовано іще до набуття статуту безробітного. Серед працевлаштованих – 559 осіб з інвалідністю.

Минулого року у громадських та тимчасових роботах взяли участь 4,7 тис. осіб. 7,7 тис. роботодавців поінформували центри зайнятості області про наявність 38,2 тис. вакансій.

Станом на 1 січня 2018 року кількість зареєстрованих безробітних в центрах зайнятості області становила майже 13,0 тис. осіб. Тенденції на ринку праці залишаються незмінними, найбільше роботу потребують жінки, молодь та мешканці сіл. Зокрема з числа безробітниних 56% жінки, 39% – молодь у віці до 35 років, та  54% – особи, які проживають у сільській місцевості.

Допомогу по безробіттю на початку січня отримували 10,1 тис. осіб. Середній розмір допомоги по безробіттю у грудні 2017 року становив 1809 грн.

На Рівненщині на 1 вакансію нині претендує 12 безробітних. Цей показник вдалося покращити, адже минулого року на 1 вакансію претендувало 16 осіб.

Станом на 1 січня 2018 року у базі даних обласної служби зайнятості є 1,1 тисяча вакансій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень