Як зробити квартиру «під себе» у Рівному

Покупці житлової нерухомості дуже люблять підлаштовувати майбутні приміщення під свої бажання. Проте, втілити іноді дуже оригінальні дизайнерські рішення не так легко, адже усі задуми замовників і професійних дизайнерів «на папері» потрібно підготувати до реальних робіт

Коли варто вносити зміни у вигляд свого нового житла, що таке Центр комплектації і як вирішують складні завдання у «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД», – розповідає Іван Бедричук:

Про посаду

Моя посада – інженер із супроводу проектної документації комерційних та житлових площ. Якщо простішими словами, я – людина, що допомагає клієнтам, майбутнім мешканцям комплексу, втілити бажання, дизайнерські рішення і перенести їх з паперу на площину. Окрім цього, в мої обов’язки входить контроль робіт та втілення поставлених задач.

Скажімо, люди хочуть облаштувати помешкання теплою підлогою, моя задача – проконсультувати, порадити та допомогти. Чи перемістити стіну на метр ліворуч/праворуч, санвузли, енергетичні точки та ін.

Про житловий комплекс «Спектрум»

Це цікавий проект, аналогів якому не знайдеш не те, що у Рівному, а й, мабуть, у Західній Україні. Втілення, на перший погляд, авантюрних дизайнерських рішень викликає щире захоплення. Усі роботи ведуться згідно з проектом. А ще мені подобається якість матеріалів, які використовуються, та професіоналізм – це коли роблять те, що подобається, роблять його добре і на радість людям.

Про Центр комплектації

Забудовник здійснює роботи згідно з проектом, а Центр комплектації допомагає людям трохи відійти від нього і влаштувати житло під власні потреби. Окрім мене, в штаті Центру згодом працюватиме ще й дизайнер. Найпростіше, як відомо, зміни в квартирі здійснити на стадії будівництва. І найдешевше, до речі. Не кожна компанія надає такі послуги. А це потрібна і корисна річ. Люди дуже люблять вносити власні корективи.

Спочатку ми складаємо детальний кошторис на виконання робіт та витрату матеріалів. Замовник погоджує, сплачує і ми починаємо виконання робіт. Попередній прорахунок та підбір матеріалів здійснюється безкоштовно.

Перші клієнти були вже на третій день роботи. Замовлень багато. От, скажімо, з «Оливкового» вже маємо чотирнадцять заяв з побажаннями. Про те, що ми вносимо зміни у планування, можна не хвилюватися. Усе цілком законно. Наприкінці робіт у проект здачі будинку буде внесено усі зміни, де буде вказано реальне їх розташування.

 

Читайте більше у новому номері «PRO.RENOME» та слідкуйте за нашими подіями у Facebook.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень