Як житиме тисяча солдат поблизу Рівного (ФОТО)

На носі військові збори

Незабаром біля Рівного розпочнуться військові збори для солдат запасу. На них зберуть близько тисячі вояків, які вже проходили службу в зоні АТО та мають досвід бойових дій. 

Рівненський загальновійськовий полігон впевнено тримає позиції одного з найкращих навчальних центрів в Збройних Силах України, зазначають військові. На полігоні облаштована та постійно вдосконалюється потужна навчально-матеріальна база, а ділянка для проведення штурмових дій в лісистій місцевості єдина в ЗСУ. 

Крім цього для особового складу та оперативного резерву, який незабаром прибуде на полігон, створені побутові умови, які дають можливість з максимальним комфортом перебувати в польових умовах.

Розгорнуте наметове містечко, палатки укомплектовані пічками, є запас дров. Під час перебування на полігоні особовий склад буде забезпечений триразовим гарячим харчуванням. До речі, журналісти мали змогу перевірити якість приготування їжі та скуштувати страви, які приготували військові кухарі.

Облаштовані душові кабінки та пральня. Також, в разі необхідності, військовослужбовці матимуть змогу отримати невідкладну медичну допомогу.

Підведена стаціонарна та облаштована запасна електромережа, пробурені свердловини для забезпечення водою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень