Як зараз виглядає будівництво спорткомплексу на Макарова (ФОТО)

Тут з’явиться споруда вартістю у понад 70 мільйонів гривень

На вулиці Макарова нині активно тривають будівельні роботи. Територія розчищена, і до будівельного майданчика облаштували проїзд з бетонних плит. Вочевидь, щоб великогабаритна техніка не застрягала колесами.

Нагадаємо, цього тижня Рівненська область отримала додаткових 27 мільйонів гривень для зведення спорткомплексу. Як повідомляла прес-служба Рівненської ОДА, у державній програмі беруть шість областей. Вона передбачає зведення в них спорткомплексів. Рівненщина – єдина з цих областей, де вже тривають будівельні роботи.  

Рішення про виділення коштів ухвалила міжвідомча комісія. Її члени розглянули стан реалізації проектів та вирішили дофінансувати Рівненщину на 27 мільйоні. Нагадаємо, до цього вже передбачили 50 мільйонів гривень з різних джерел фінансування. 5 мільйонів спрямували з обласного бюджету, Державний фонд регіонального розвитку виділив 30 мільйонів, ще 15 – це державна субвенція на спорудження спортивних арен.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень