Як вберегтися від радіації в домашніх умовах

Вода TM «Aqua Stellina» – природна профілактика зобу

Щоб оздоровитися необов’язково їхати у Закарпаття – зміцнити імунітет можна і на Рівненщині, якщо правильно підібрати мінеральну воду до свого столу.

Лікувально-столова   «Aqua Stellina» яку добуває компанія «Шаянські мінеральні води» з джерел біля підніжжя гори Менчул, не лише допомагає підтримувати організм у тонусі, але й стимулює внутрішні органи працювати краще.

Помірне вживання цілющої води нормалізує роботу печінки, нирок, шлунково-кишкового тракту і жовчного міхура, а ще поліпшує діяльність серцево-судинної системи та електролітний обмін.

Завдяки своєму унікальному складу вода  «Aqua Stellina» стане у нагоді як при окремих недугах, так і для оздоровлення усього тіла – медики називають такий підхід комплексним.

Багато користі вона принесе і спортсменам, які втрачають багато рідини під час фізичних вантажень та потребують відновлення сил після тренувань.

Для Рівненської області особливою проблемою є йододефіцит, що спричиняє захворювання щитовидної залози. У групі ризику не лише північні райони з вищим рівнем радіаційного забруднення, але й мешканці міст, які щодня стикаються з поганою екологією.

Всього у одній склянці «Aqua Stellina» міститься мінімальна добова норма йоду для дорослої людини, який вкрай необхідний для роботи мозку.

У гармонійному поєднанні з іншими елементами, що природно збагачують цю джерельну воду – гідрокарбонатами, хлорідами та сульфатами, з організму легше вивести шкідливі тяжкі метали і шлаки. Кальцій укріплює кості та зуби, поліпшує здатність крові згортатися. Магній захищає нервову систему та м’язи, запобігає інфаркту міокарду. А от натрій і калій добре регулюють кров’яний тиск і підтримують водно-сольовий баланс.

Ще одним особливим компонентом «Aqua Stellina» є борна кислота, яка позитивно впливає на слизову шлунково-кишкового тракту та регулює жировий обмін. Загалом мінералізація цієї  води складає 4,0-7,1 г / дм3.

Не дарма кажуть, що профілактика – найкращий лікар.

А враховуючи, що тіло людини на 80% складається з води, найлегше і корисніше оздоровити його саме якісною водою, бо це простий і доступний для усіх засіб, що створений самою Природою.

 

Олена РАКС – Рівне Вечірнє

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень