Як у Рівному врятували шерифа Вуді (ФОТО)

«Історія іграшок» по-рівненськи

Днями рівнянка Наталя поділилася у Фейсбуці цікавою історією. На одному зі сміттєвих контейнерів у центрі міста вона помітила іграшку – це був знаменитий шериф Вуді з серії мультфільмів «Історія іграшок». Треба сказати, що виглядало це, як сцена з мультфільму. Адже ми пам’ятаємо, що за сюжетом іграшки були живими, а на людях, зрозуміло, вони мусили прикидатися. От і Вуді ніби зненацька застали на рівненському смітнику.

 

Наталя була здивована, що хтось викинув у сміття абсолютно цілу, непошкоджену іграшку, тож написала про це в соцмережі. Історія зачепила рівнян і в коментарях розгорілася жвава дискусія. В результаті Наталя повернулася туди, де бачила Вуді, і забрала його додому.

Спочатку Вуді прийняв ванну.

А потім його всадовили за стіл.

Здається, тепер у шерифа Вуді все буде добре.

 

 

До речі, наступного року на великі екрани виходить четверта частина «Історії іграшок» - однієї з найуспішніших франшиз в історії анімації.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень