Як у Рівному святкуватимуть день дитячої книги

Маленькі рівняни почали більше читати

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день дитячої книги, він приурочений до дня народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.

Нині психологи зазначають, що роль дитячої книги надзвичайно важлива у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь.

Про зацікавленість маленьких рівнян до книги розказала завідувач відділу обслуговування  дітей молодшого та дошкільного віку Рівненської обласної бібліотека для дітей Ірина Ворон

Хочу сказати, що збільшилось відвідування, збільшилося захоплення книгою, зріс інтерес до книги.

 

Нині ми маємо хороший фонд, добре укомплектований – це сучасні дитячі книги з гарними малюнками.

Вона зазначила, що починаючи з 2009 року фінансування бібліотек збільшилося і у почала з’являтися нова література, яка може задовольнити інтерес найвибагливішого читача.

До цього дня у бібліотеці проведуть літературний диліжанс «Казкова Німеччина», а також на базі закладу постійно діє клуб логічних розваг «Мудрограйлик» , проводять майстер-класи та інформаційні огляди нових книг, які надходять до бібліотеки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень