Як у Рівному готуються до підписання декларацій між лікарем і пацієнтом

Офіційно початок підписання декларацій між пацієнтом і лікарем розпочнеться з 1 квітня

Бо, як пояснили в міському управлінні охорони здоров'я, Міністерство ще не надало наказ, де затверджена форма декларації. Триватиме процес укладання цих документів до липня. А поки що у Рівному відбувається роз’яснювальна робота з цього приводу і деякі дільничні лікарі вже формують собі списки пацієнтів, з якими декларації укладатимуть.

Розповідає заступник начальника міського управління охорони здоров’я Вікторія Покоєвчук:

Лікарі, які працюють на первинці (первинному рівні надання меддопомоги - Ред.), формують уже собі списки тих людей, з якими вони планують заключити декларації.

 

Ті люди, які більш активні і самі звернуться — прекрасно. Тих, які не будуть звертатися, обов'язково лікар і середній медперсонал будуть запрошувати в лікувальну установу, роз'яснювати. Бо є люди старшого віку, люди, які не можуть зрозуміти, як це буде проводитися.

Вікторія Покоєвчук каже, що лікар не має права відмовити в укладанні декларації, але разом з тим він матиме право підписати їх не більше 2000.

Стежте за нашими новинами  у Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень