Як у Лас-Вегасі: з наступного тижня послуга «шлюб за добу» у Рівному стане ще оперативнішою

Зараз усі причетні до цього сервісу структури поки вчаться оперативно співпрацювати та перевіряти подані документи

Але вже з 26 січня "шлюб за добу" у Рівному запрацює на повну, адже у розпорядженні прописано, що укласти шлюб можна в той же день, у який подали заяву на одруження.

Які документи необхідно мати, аби взяти шлюб за добу – розповідає начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Віта Оводюк:

- Це паспорт громадянина України, або паспорт-документ іноземця, або особи без громадянства. Якщо це особа без громадянства - має бути підтверджена законність перебування на території України. У разі, якщо особи, які бажають зареєструвати шлюб, або один з них були раніше одружені – мають подати документ, який підтверджує розірвання попереднього шлюбу. Якщо документи складені іноземною, вони подаються разом із нотаріально завіреними перекладами. І мають бути документи про сплату державного мита.    

 

Зуважимо, що коштує така послуга недешево. А її організатором є Міський будинок культури. Подати заяву на реєстрацію шлюбу можна або безпосередньо у Будинку культури, або за номером телефону 097 055 32 21.

Додамо, що у Рівному цю послугу уже випробовували два подружжя.

Між тим, торік на Рівненщині зареєстрували більше шести з половиною тисяч шлюбів. Водночас, розірвали свої сімейні стосунки вдесятеро менше пар.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень