Як тривала спецоперація рятувальників Рівненщини біля Антополя (ФОТО)

Тут витягували великий автобус

Фото ілюстративне

Минулої доби, 24 лютого, поблизу села Антопіль Рівненського району співробітники обласного управління ДСНС надавали допомогу по буксируванню із снігового замету пасажирського автобуса Renault Trayser.

В автобусі пасажирів не було. Водій не постраждав. Автобус рухався з селища Гоща в напрямку обласного центру. Після того, як водій заправив транспортний засіб і саме виїжджав із заправки - його занесло на узбіччя. Рятувальники за допомогою спецтехніки витягнули автобус на проїжджу частину дороги, після чого водій зміг продовжити рух самостійно, - зазначив керівник прес-служби ДСНС області Дмитро Мельник.

На щастя, ніхто не постраждав. Але рятувальники наголошують! Шановні водії та учасники дорожнього руху! Будьте уважними та обережними!

Через різкі температурні коливання на дорогах утворюється ожеледиця, а це в свою чергу створює ризик виникнення надзвичайних подій, нагадують рятувальники.

По можливості уникайте дальніх поїздок та укомплектуйте свій транспорт найнеобхіднішими речами, які можуть стати у нагоді в разі небезпеки!

Бережіть себе та своє життя!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень