Як рівненських підприємців політики нагороджували (ФОТО)

За внесок у розвиток області. І не тільки

Більше півсотні підприємців у Рівному сьогодні отримали нагороди. Таким чином у Рівненській ОДА їх привітали із Днем підприємця.

Відзнаки давали за особисті внески  у життя Рівненської області, а також  від обласного центру зайнятості та нагороди від Федерації роботодавців.

За словами першого заступника начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Анатолія Клячука, до бюджету Рівного цього року надійшло майже 400 мільйонів гривень податку від підприємців, що значно більше, ніж торік.

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко каже, що наразі у Рівному більше 5 тисяч підприємців. Тому всіх відзначити не вийде, однак ті, хто дійсно на це заслуговує, прийшли на вручення нагород.

Є перевиконання, фактично, по всіх видах податку і досить суттєва різниця по надходженню в абсолютних цифрах до бюджету нашої області.

Члени комісії з питань розвитку підприємництва зауважують, що динаміка податків позитивна і це тішить. Таке нагородження у Рівному проводять не вперше, і кажуть, що кількість підприємців постійно зростає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень