Як реконструювати центр Рівного – придумають студенти

У місті вирішили провести міжнародний студентський конкурс

Це буде конкурс під назвою «Рівне ревітал 2019» на кращу проектну пропозицію такої реконструкції. Йдеться про квартал забудови в районі вулиць Соборної, Чорновола, Драгоманова, 16 Липня.  

Детальніше на засіданні міськвиконкому розповів заступник начальника міського управління містобудування та архітектури Андрій Юрков:

Це територія, де навпроти діагностичного центру є парковка. Є бажання, щоб студенти зробили концептуальне рішення. Хочеться, щоб в умовах конкурсу було включено в цей об’єкт всі необхідні  в тому районі інфраструктурні об’єкти, а саме паркінг, відкритий виставковий центр, музична школа і багато чого іншого.

Міський голова Володимир Хомко наголосив, що важливо, щоб це не став черговий проект "Міленіум Плаза", на який з бюжету міста колись витратили 1 мільйон гривень, і втілити який було нереально. Тобто треба, щоб студенти придумали щось таке, щоб це було комерційно вигідне і могло зацікавити інвесторів вкладатися у будівництво.

Конкурс проведе восени Національний університет водного господарства і природокористування в межах міжнародної науково-практичної конференції. Обійдеться він місту у 50 тисяч гривень, які витратять на преміювання переможців конкурсу. За словами Андрія Юркова, вже є 30 охочих взяти у конкурсі участь.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень