Як привітати тата з Днем батька – 5 ідей

День батька в Україні щорічно відзначають у третю неділю червня

Цього року свято татусів припадає на 21 червня. Подарунки на День батька обов’язково потрібно обирати з душею, щоб виразити усю вдячність та любов до свого тата.

День з татом

Один із найкращих варіантів – запропонувати татові провести день за спільним заняттям. Це може бути ранковий похід в ліс по гриби, риболовля за містом або ж вечірній велопробіг.

Чудова нагода пригадати, чим ви займалися у дитинстві, адже з роками можливостей проводити час разом стає менше. День з татом обов’язково стане не лише гарним спогадом, а й відпочинком для душі.

Привітання на відстані

Якщо карантин розділив вас із родиною, привітати тата з його днем можна яскравим відео. Знайдіть ваші спільні фото з дитинства та створіть колаж із музикою.

Або ж спробуйте домовитися зі всіма близькими та друзями родини і створіть спільне відеопривітання, де кожен зможе сказати, за що любить тата. Таке відео стане приємним сюрпризом, який можна буде переглядати знову і знову.

Подарунок мрії

Зверніться до зацікавлень та хобі свого батька: можливо, він грає на гітарі, любить читати історичну літературу або у будь-яку пору дня і року готовий поїхати порибалити?

Такі презенти завжди будуть нагадувати про вас, коли тато захоче зайнятися улюбленою справою, і це обов’язково зблизить вас ще більше. Існує безліч ідей подарунків татові на День батька, головне знати, що йому точно сподобається і знадобиться у використанні.

Вечірка-сюрприз

Якщо заздалегідь підмовити усю родину зробити татові сюрприз – це точно запам’ятається надовго. Так склалося, що День матері – популярніше святом в Україні, тому тато може навіть не здогадуватися, що сьогодні його день, коли вся родина дружно привітає його.

Поїдьте на відпочинок за місто, відвідайте екскурсію – відштовхуйтеся від того, що було б цікаве саме вашому татові.

Згадати все

Бути батьком – це складніше, ніж здається. У багатьох українських родинах саме батько відповідає за виховання дітей, вчить читати і ходити, влаштовує прогулянки, навчає кататися на велосипеді.

Тому згадати усі приємні моменти, пов’язані з вашим дитинством, тим паче у великому родинному колі, буде справді гарним подарунком і чудовою нагодою ще раз подякувати за доброту і турботу.

Джерело: ICTV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень