Як покарали кочегарів, які на Різдво спали п’яні у котельні, поки рівняни мерзли у власних квартирах

Рівненська котельня наробила галасу на всю Україну

Йдеться про котельню на вулиці Олександра Олеся. Мешканці прилеглих будинків кажуть, що температура повітря у квартирах не перевищувала 10-ти градусів. Окрім житлових будинків ця котельня обігріває також мед заклади – Залізничну лікарню та Онкодиспансер – та дитячі будинки. Люди не витримали холоду і з поліцією пішли у котельню, аби з’ясувати причини таких низьких температур. Як виявилося, там кочегари спали п’яні.

До речі, ця котельня згідно з рішенням сесії Рівнеради з березня минулого року перебуває у суборенді ТОВ «УКРТЕПЛО Рівне». Як керівництво відреагувало на цю ситуацію – розповідає директор товариства Юрій Федина:

 

- Вирішилась уже повністю ця ситуація. Люди звільнені по статті на них подається в суд зараз. А опалення відновлено, то там зараз все нормально.

 

Між тим, як стверджують мешканці прилеглих до котельні будинків, ситуація з холодними батареями трапляється тут вже втретє впродовж поточного опалювального сезону.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень