Як піст вплинув на ринкові ціни? (24 ФОТО)

Оскільки триває третій тиждень посту, кореспонденти Радіо Трек вирішили дослідити ціни на рівненському ринку

Наскільки вплинув піст на базарні ціни, що смачненького можна купити і чи дешевше, ви можете порівняти з нашим попереднім дослідженням. Нижче фоторепортаж з центрального продуктового ринку.

На базарі зустрів нас кіт Пельмень, він там хазяїн, вирішує усілякі питання, ось як суворо поглядає зі свого гнізда. Діло було з самого ранку і наш кореспондент поцікавився в милої тваринки, чи він виспався, а він такий:

Гуляючи базаром, знайшли чимало всього і за приємними цінами, тож ось наш фотозвіт для вас, любі кулінари та кулінарочки.

А тепер особлива приємність для любителів солоденького:

Спеціально для тих, кому фрукти не так подобаються, як шоколадки –  ще той сюрприз. Пані та панове, будьте готові дивуватись, адже таких цін на солодощі ви певно ще не бачили:

Ближче до Великодня Радіо Трек обіцяє промоніторити ціни на центральному ринку Рівного, хоча вже і зараз можна сказати, що ціни на м'ясо почали йти вгору.
  

Автор:  В. Восьмечудо
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень