Як перекривали трасу Київ - Чоп (ФОТО)

Затори з обох сторін досягли кількох сотень метрів

Міліціонери на пенсії перекрили трасу Київ – Чоп. Близько сотні офіцерів у відставці з 12:00 до 13.00 години блокували рух транспорту на пішохідному переході біля АЗС «Сокар». Вони вимагали визнання сучасної поліції правонаступником міліції, а відтак повернення собі соціальних пільг, підвищення пенсій  та скандували гасла «Авакова у відставку». Підполковник міліції Володимир Григорчук пішов зі служби понад 20 років тому. Говорить, за цей час ні разу не отримав гідної пенсії.

Будем добиватись свого, тому що пенсії малі. Зараз сержанти отримують по 7-8 тисяч, а ми пропрацювали все життя і по 2 - 2,5 тисячі пенсія. Хіба це пенсія?! Хіба можна прожити на цю пенсію?! Це просто знущання нал тими пенсіонерами!

Напередодні мітингуючі подали заявку на проведення акції до органів місцевого самоврядування. Тож на трасі мітингувальників вже чекали поліцейські. Конфліктів з водіями не виникало, проте були й такі, хто намагався оминути натовп через газони. Начальник рівненського відділення поліції Володимир Рой разом із колегами стежив за ситуацією на дорозі.  

Вже матеріали зареєстровані про те що зупинений рух транспорту. На цей час вирішується питання про відкриття кримінального провадження за кваліфікацією перекриття транспортних комунікацій.

Подібні акції з перекриття трас міжнародного значення влаштували по всій країні під керівництвом координаційного комітету, який створили в Києві. Раніше правоохоронці  на пенсії надсилали листи до Верховної ради та 6 грудня навіть влаштували мирний мітинг під її стінами. Кажуть - безрезультатно. Тому надіються радикальними діями привернути увагу високопосадовців. Наступна акція запланована на 20 грудня, тобто напередодні ухвалення бюджету парламентарями.

[media=75518]        

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень