Як ми видавали гроші і записували «Таємний звук №1» (ФОТО/ВІДЕО)

Show must go on!

Як ви знаєте, у п’ятницю, на Покрову, подружжя Сидорчуків спільними зусиллями розгадало наш «Таємний звук №1» і виграло у «Радіо Трек» 2050 грн.

Сьогодні Андрій та Іванна Сидорчуки завітали до нас на Радіо, щоб отримати заслужено виграний грошовий приз. Виявилося, що розгадка їхньої удачі достатньо проста

Ми слухаємо «Радіо Трек».

Андрій каже, що слухає нас, відколи повернувся до Рівного з Армії у 1998-му році. Через чотири роки вони з Іванною одружилися і відтоді, практично кожного ранку починають свій день разом із «Радіо Трек»

Кажуть, що звук відгадали, бо

У вас було багато підказок в ефірі та на сайті.

В якийсь момент прозвучала версія, що один із елементів – електрична зубна щітка. Далі вже , коли дзвонив зранку, то вже здогадався, що вона має бути у відрі.

Можливо допомогло те, що я будівельник і завжди маю справу з відрами.

У будь-якому випадку, додзвонитися і сказати правильну відповідь «працююча електрична зубна щітка в оцинкованому відрі» пощастило не Андрію, а його дружині Іванні, яка працює у «Будинку дитини».

Ми радо вітаємо переможців і обіцяємо продовження забави. Зараз записуємо новий звук.

А тим часом пропонуємо вам подивитися – як саме ми записували «Таємний звук №1»

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень