«Як голосуватиму щодо введення воєнного стану – сказати однозначно не можу», - нардеп від Рівненщини

Депутат Верховної Ради Юрій Вознюк з фракції партії "Народний фронт" повідомив, що має почути аргументи щодо цього питання на засіданні фракції, яке відбудеться о 14 годині, та воєнного командуючого. Тоді зможе сказати чітко, яка буде його позиція.

Але його особиста думка – така:

На мою думку, воєнний стан треба було вводити ще набагато раніше. Тому що було Дебальцево, був Іловайськ. Сьогодні ми не контролюємо 400 км кордону. У нас була анексія Криму. У нас сьогодні йдуть військові дії на Донбасі.

 

Тобто якщо ми говоримо про воєнний стан, то він був явно логічний набагато раніше, ніж зараз.

Щодо виборів Президента, які можуть бути перенесені у зв’язку із введенням воєнного стану, нардеп висловився так:

31 грудня мають бути оголошені вибори Президента. І якщо сьогодні проголосують за воєнний стан народні депутати, ця процедура відкладається, як мінімум, на місяць часу вперед. Але якщо ми будемо спиратися на позицію міжнародних організацій – ООН, НАТО, а вони підтримують сьогодні офіційну позицію Києва, України, то я не думаю, що треба так прагматично думати про цю ситуацію.

 

Я маю на увазі, що якщо воєнний стан вводиться виключно, щоб відтягнути вибори, то це, як мінімум, м’яко кажучи, неправильно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень