Як знайти в будинку річ, заговорену на вроки та біди

Іноді ми не звертаємо на них увагу

Часто люди знаходять вдома дивні речі і не можуть зрозуміти, як вони з’явилися. Зазвичай, їх таємно приносять недоброзичливці, які хочуть нашкодити людині. Найгірше, коли ви не можете знайти річ, яке негативно впливає на ваше життя чи здоров’я, або й взагалі не звертаєте увагу на речі, які нещодавно з’явилися, або якось змінилися.

Які речі найчастіше бувають заговореними і де їх треба шукати

  • Подарунок

Часто все летить шкереберть після появи у домі здавалося б звичайного подарунка. Дуже часто недруги дарують прокляті і заговорені подарунки. Знайдіть, де ви поділи подарунок і позбудьтеся його. І намагайтеся приймати подарунки тільки від тих, в чиїх добрих намірах ви впевнені на сто відсотків.

  • Знайдені предмети

Згадайте, чи не підбирали ви щось дивне на вулиці. Це може бути монета, купюра, гребінець, красивий камінчик — все, що завгодно. Іноді підкладали і речі-вампіри виготовляються просто так, заради забави. Ні в якому разі не підбирайте ті речі, які нікому не належать. Якщо вони у вас є, від них потрібно якомога швидше позбутися.

  • Мотузки або нитки

Цей предмет дуже часто залишається вдома у того, кому хочуть нашкодити. Нитки і мотузки відмінно вбирають негативну енергію і легко заговорюються на вроки. Перевірте будинок чи немає у вас дивних ниток, особливо, якщо на них є вузли.

  • Яйце

Яйця заговорюють на смерть. Знайти його буде досить-таки просто. Якщо ви його знайшли, це точно не випадковість.

  • Сухий хліб

Шматочок сухого хліба — це ознака того, що хтось бажає, щоб ви захворіли.

  • Мішечок із землею

Мішечок або пакетик з землею помітити вкрай легко, але іноді підклад закидають за шафу чи за диван. Перевіряйте кожен куточок вдома. У цьому допоможе регулярне генеральне прибирання.

  • Пір’я

Це улюблений предмет проклять у магів. Пір'я мають потужну негативну енергетику. І помітити їх не просто, але краще всі такі знахідки спалювати.

  • Голка

Голки встромляють в дверні косяки або кладуть десь в непомітному місці. Зазвичай такі підклади заговорені на смерть.

  • Волосся

Часто волосся використовують у змовинах на любов, коли хочуть розлучити пару. Знайшли вдома чуже пасмо – спаліть його.

Джерело: tarolog_ylia_gadanie

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень