Як збити білки в густу піну без міксера і вінчика

Основні нюанси

Щоб приготувати деякі десерти, необхідно збити у густу піну білки яєць. Найлегше це зробити міксером. Але бувають різні форс-мажорні обставини, коли використати побутову техніку неможливо і під рукою немає навіть вінчика.

Виявляється, досвідчені господині знають певні хитрощі, які допоможуть досягти результату. Головне — взяти правильну місткість і свіжі яйця.

Які яйця треба брати?

Щоб збити білки до міцних піків, необхідно вибрати якісний основний продукт. В ідеалі яйцям не повинно бути більше як тиждень. Вони мають бути кімнатної температури. Головне, у білки не має потрапити ні краплини жовтків, бо тоді досягти результату не вдасться.

Як збити білки без міксера і вінчика?

Візьміть глибоку місткість і дві виделки, з'єднані зубчиками одна до одної. Ці предмети мають бути ідеально чистими і сухими. Перемішуємо пристроєм з виделок білки і поступово збільшуємо швидкість. Додаємо цукру відповідно до рецептури, і продовжуємо збивати білки, поки не утворяться міцні піки.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень