Як визначити любовну сумісність пари за іменами?

Числа, у які складаються наші імена, можуть розповісти про долю стосунків

Щоб дізнатися про сумісність імен, треба провести нескладні розрахунки. Так, у кожної літери є своє число. Додавши всі букви свого імені та імені партнера, ви зможете дізнатися, що вас може очікувати у майбутньому.

Таблиця сумісності імен

Спершу нам потрібно дізнатися число вашого імені. Кожній букві відповідає певне число:

  • 1 – А, І, С;
  • 2 – Б, Й, Т, И;
  • 3 – В, К, У, Ь;
  • 4 – Г, Л, Ф, Ї;
  • 5 – Д, М, Х, Ю;
  • 6 – Е, Н, Ц, Я;
  • 7 – Є, О, Ч;
  • 8 – Ж, П, Ш;
  • 9 – З, Р, Щ.

Для прикладу, ми розрахуємо сумісність імен Віра і Максим. Спираючись на наведену вище таблицю, ми можемо вирахувати число двох імен таким чином: Віра = 3 + 1 + 9 + 1, тобто 14; Максим = 5 + 1 + 3 + 1 +2 + 5 = 17. Ми отримали два числа: 14 і 17. Але нам потрібне не двозначне число, а конкретна цифра, тому додаємо між собою 14 і 17. У нас вийде: 1+4 = 5 і 1+7 = 8. Тобто число імені Віра — 5, а число для Максима — 8.

Тепер потрібно порахувати сумісність цих імен. Для цього складемо ці числа між собою: 5 + 8 = 13. Скорочуємо число до єдиної цифри: 1+3 = 4 - кінцевий результат.

Любовна сумісність імен — що означають цифри від 1 до 9? 

1. Якщо ваша цифра — 1, то ви і ваш коханий ідеально підходите один одному. В нумерології одиниця найсильніше число. Вона символізує початок і спокій. Спільне життя з коханою людиною приноситиме вам тільки задоволення та щастя, і навіть дрібні сварки не зможуть зіпсувати ваших стосунків та гармонії.

2. Двійка вважається символом добра і миролюбства. Це означає, що у вашій родині завжди пануватиме гармонія та взаєморозуміння, а конфлікти, які зрідка трапляються у всіх, минатимуть швидко і безболісно для обох. Таку пару можна назвати ідеальною.

3. Трійка – досить нестабільне число. Спершу ваші стосунки можуть розвиватися дуже стрімко, але вже після весілля все може кардинально зміниться: з'являться сварки та поява недовіри один до одного. Все це можна подолати, просто поговоривши з партнером відверто, однак не всі можуть переступити через своє «Я» і прислухатися до цієї поради.

4. Це число не обіцяє вам довгих романтичних стосунків і щасливого спільного життя. Фізичний потяг може бути сильним, однак про справжнє кохання тут годі й говорити. У певний момент ви просто зрозумієте, що ви і ваш обранець — абсолютно різні люди і вам не по дорозі.

5. Символ свободи та мінливості. Якщо у вас вийшла саме ця цифра, існує великий ризик зради у парі. Причому це може статися як і з чоловіком, так і з жінкою. Обоє підозрюватимуть щось неладне і з часом їхні побоювання лише наростатимуть. 

6. В нумерології це число означає, що ваші стосунки будуть тривалими, але нестабільними. Можливо, на самому початку спільне життя доставить вам масу незручностей, але з часом ви звикнете до своєї половинки і приймете її такою, як вона є. 

7. У любовних стосунках число 7 вважається найбільш несприятливим. І навіть якщо спершу все здається ідеальним — романтика і пристрасть постійно чергуються, не даючи парі нудьгувати у компанії один з одним — з часом від палких емоцій не лишиться і сліду. Якщо партнери не зможуть вчасно знайти ту саму золоту середину, сімейне життя вони сприйматимуть як важкий тягар.

8 – число, що символізує постійність. Однак не в найкращому хорошому контексті: це буде нудне життя, сповнене рутинними справами і турботами. На цьому підґрунті може виникати чимало непорозумінь та сварок, розбіжності у поглядах і швидке згасання почуттів. Згодом така пара може прийти до висновку, що вони не створені одне для одного. 

9 – сприятливе число сумісності. У такому шлюбі буде і кохання, і взаєморозуміння, а ще — постійне відчуття новизни. Це означає, що навіть через багато років подружжя матиме одне до одного повагу і теплі почуття, які зможуть подолати будь-які перешкоди.

Джерело: Затишок 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень