Як виглядала Даша Квіткова до одруження з Микитою Добриніним (ФОТО/ВІДЕО)

Єдина пара з шоу «Холостяк» не змогла впоратися з кризою у стосунках та прийняла рішення про розлучення

Новина про те, що блогер Даша Квіткова та її чоловік ведучий Микита Добринін розлучилися, облетіла всі соціальні мережі. Єдина пара з шоу «Холостяк» не змогла впоратися з кризою у стосунках та прийняла рішення про розлучення.

Поки що вони просто роз'їхалися, і Микита часто приходить у гості, щоб бачитись із сином.

Даша Квіткова до весілля з Добриніним

Даша народилася 9 липня 1998 року. Її справжнє прізвище - Матюніна, але вона з дитинства його не любила і взяла псевдонім Квіткова. Після заміжжя взяла прізвище чоловіка – Вакулович.

Зі школи дівчина мріяла про кар'єру актриси, але після 9-го класу пішла вчитися на стиліста - за порадою мами.

 

Потім вона закінчила Академію перукарського мистецтва та вступила до Київського національного університету культури та мистецтв.

Її брат Євген – займається колористикою, сестра Анастасія – перекладачка, а сестра Надя – гімнастка. Мама очолює відділ навчання персоналом української філії L'Oreal.

Як виглядала Даша з 2013 по 2019 рік:

Даша з юності вела блог в Instagram, де рекламувала різні бренди. Згодом вона стала амбасадором ювелірної компанії SOVA та послом Apple в Україні.

У 2019 році вона взяла участь у 9 сезоні реаліті-шоу «Холостяк», де боролася за серце ведучого та шоумена Микити Добриніна (Влада Вакуловича).

На той момент вона працювала у мережі салонів краси та вже запустила власний бренд одягу. Ще й заробляла від реклами у соціальних мережах.

На проєкті «Холостяк» Даша підкорила Микиту, і він обрав її переможницею. Деякий час пара жила у цивільному шлюбі та багато подорожувала.

Але у січні пара повідомила про своє розставання. Даша зізналася, що проблеми у стосунках почалися ще до війни й весь останній рік вони намагалися вирішити сімейну кризу. Ближче до кінця року вони ухвалили взаємне рішення про те, що їм потрібно розлучитися, ініціатором серйозної розмови стала Квіткова.

Причина - моральне пересичення одне одним. Кохання зі стосунків не пішло, але спільне життя почало завдавати морального болю.

Ще однією причиною стала робота Квіткової – вона багато часу приділяла своїм проєктам та розривалася між сином, чоловіком та роботою.

Зараз пара намагається зберегти дружні та цивілізовані стосунки – заради сина Лева. Микита зазначив, що вірить у те, що вони зможуть пройти цей етап достойно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень