Як ТЦК перевірятиме дані чоловіків серед вулиці - розповіли у Генштабі 

З 18 травня військовозобов'язані матимуть 60 днів на оновлення даних у ТЦК

ФОТО Patrioty

Хто з військовозобов'язаних оновив свої дані, а хто ні зможуть навіть серед вулиці перевірити представники ТЦК.  Такі можливості дає робота  єдиного державного реєстру. 

Оновлені дані через електронний кабінет потрапляють у єдиний державний реєстр. У разі зупинки такого громадянина на вулиці чи в іншому місці для перевірки його військово-облікових документів працівниками ТЦК, працівники мають змогу підключитися до реєстру або в телефонному режимі з’ясувати з оператором ЄДРВ щодо оновлення даних громадянина.

 

Оператор з’ясує і розповість усю інформацію про громадянина. Якщо він оновив дані, до нього не буде жодних питань, — розповів представник Генерального штабу ЗСУ Юрій Глущенко в ефірі Radio NV.

Нагадаємо, у зв'язку з ухваленням закону про мобілізацію після 18 травня військовозобов'язані повинні оновити свої дані у ТЦК впродовж 60 днів. Передусім слід надати актуальні: 

  • адресу проживання,
  • номери засобів зв’язку,
  • адреси електронної пошти,
  • інші персональні дані.

Джерело: NV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень