Як прочитати видалене повідомлення в Telegram: цей трюк доступний лише на Android

Як прочитати видалене повідомлення в Telegram: найпростіший лайфхак

Не всі власники Android-смартфонів знають, що їх операційна система оснащена потужною системою оповіщень, яка за можливостями перевершує «айфонівську».

Однією з прихованих переваг є збереження історії оповіщень.

Ця функція дозволяє подивитися вміст всіх оповіщань, включаючи видалене повідомлення в Telegram.

 

Серед усіх актуальних на сьогодні месенджерів лише у ньому можна видалити повідомлення безповоротно, не залишивши жодного сліду.

Наприклад, коли ви видаляєте повідомлення в WhatsApp, Viber або iMessage, в чаті залишається відповідна позначка про видалення повідомлення. Але якщо видалити повідомлення в Телеграмі, то адресат і не дізнається, що йому писали – звичайно, якщо встигне побачити повідомлення.

Як прочитати видалене повідомлення в Telegram

Зауважимо, що ця функція працює тільки на пристроях на базі Android – потрібно зайти в налаштування смартфона, перейти в «Сповіщення» і перевести повзунок навпроти «Історія сповіщень» (або «Журнал сповіщень») в активний стан.

Історію сповіщень можна дивитися тут же або після натискання на кнопку «Історія» на головному екрані.

Тепер ваш смартфон буде вести журнал всіх вхідних сповіщень, в тому числі та тих, які згодом видаляються відправником.

 

Показово, що даний лайфхак працює навіть в тому випадку, якщо людина, яка відправила повідомлення, натисне на кнопку «Видалити для всіх».

Ця функція є на всіх версіях ОС, починаючи з Android 11. Якщо на вашому Android-смартфоні за вказаним шляхом така функція відсутня, спробуйте пошукати її в розділі системних налаштувань, який відповідає за управління повідомленнями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень