Як при пошуку квартири не натрапити на шахраїв

4 ознаки оголошення про оренду житла, які свідчать, що вас хочуть обманути

Фото з zagorodna.com

Зараз шахраїв на ринку оренди житла менше, але вони все ж є. Як їх вичислити - розповіла експертка OLX Нерухомості Юлія Ковбаса.

Неймовірно низька ціна

Якщо пропонують житло за ціною, яка значно нижча, ніж на ринку, то будьте обережні. Шахраї часто зваблюють низькими цінами. Втім, також варто звертати увагу на стан квартири, її розташування тощо. Тільки тоді можна зробити остаточний висновок. 

Підвищена терміновість 

Усі шахраї тиснуть на жертву, запевняючи, що це - останній такий принадний варіант і що ще кілька осіб хочуть подивитися квартиру. Тож у такому разі варто насторожитися. А особливо, якщо від вас вимагають практично негайно підписати документи про оренду, не даючи часу подумати. 

Вимога передоплати

Шахраї просять жертву переказати гроші на картку за попередній огляд житла чи зробити завдаток за оренду. 

Оголошення з дуже якісним фото або взагалі без нього

Надміру якісні фото, наче з обкладинки глянцю, при низькій ціні оренди, як правило, теж зустрічаються в оголошеннях аферистів. Адже на гарні житлові умови - завжди є попит. 

Також шахраї нерідко розміщують оголошення взагалі без фото, пояснюючи це тим, що житло терміново здають в оренду і нема часу на фотографування. Насправді вони таким чином поспішають створити більше оголошень і «неловити» на них «лохів», готових віддати гроші. 

Джерело: realestate.24tv.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень