Як правильно загадати бажання у новорічну ніч, щоб воно збулося

Є чіткий план дій

Колаж - Главред

Усі люблять Новий рік. Це час, коли люди чекають дива і позитивних змін у своєму житті. Хтось хоче реалізувати задумані плани, хтось – просто хоче закінчення чорної смуги у житті.

Тож традиційно цієї ночі під бій курантів люди загадують бажання.

Є важливе правило – перед тим, як загадувати бажання в новорічну ніч, підготуйте до цього свій простір. Приберіть у квартирі, позбудьтеся старих речей. Пам'ятайте, що нове не приходить, якщо не прибрати старе.

Подякуйте року, що минає, за все, що в ньому було, навіть якщо відбувалися неприємні і погані речі. Проаналізуйте все, що з вами сталося і будьте вдячні за уроки.

Як загадати бажання?

Чітко формулюйте своє бажання. Замініть словосполучення «Я хочу» на «Я бажаю». Не використовуйте частку «не».

Ваше бажання має нести в собі добро і ніякого негативу до інших. Бажайте собі й близьким тільки добра, всього найважливішого, світлого, чистого і щирого, і тоді такі мрії обов'язково будуть виконані. Не бажайте собі долю іншої людини, або її посаду, досягнення. Проєктуйте вектор на себе, а не на інших.

Відчуйте своє бажання

Описуйте те, що ви хочете, в емоціях, і як цьому будете радіти. Наприклад, «Я отримаю нову роботу і буду щаслива», «Я зустріну любов свого життя і буду літати в хмарах».

Хороший спосіб задумати бажання, написавши його на листку. Покладіть запис у червоний конверт і надійно закрийте. Він має бути з вами під час бою курантів.

Нехай всі ваші бажання збудуться!

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень