Як позбутися небажаного волосся: ефективні сучасні методики

Які стануть у пригоді кожній красуні

Видалення небажаної рослинності на різних ділянках тіла сьогодні стало одним з обов'язкових елементів догляду за собою. У кожного з нас є вибір, який із запропонованих методів застосувати.

У домашніх умовах можна скористатися спеціальним приладом, воском у різних формах, косметичними засобами або голити рослинність.

У цій статті ми розповімо про особливості застосування крему для депіляції.

Він забезпечує швидке та безболісне видалення, простий у використанні, а також на противагу голінню, поступово руйнує структуру волосся та не травмує шкіру.

Хороша результативність гарантована навіть на важкодоступних ділянках, а покриви залишаються гладкими не менше ніж 4 дні. Після відростання волоски матимуть округлі кінчики, стануть тонкими та м'якими.

Як працюють креми для депіляції

Усі запропоновані варіанти мають схожий принцип дії.

Основними активними речовинами є тіогліколят калію або кальцію та гідроксид натрію або кальцію (луг). Саме луг розм'якшує стрижні та допомагає тіогліколяту (фермент, необхідний для розщеплення) проникнути усередину їхньої структури.

Створюється високий рівень pH, що сприяє руйнуванню кератинової основи волосся. Присутність у складі рідкого воску забезпечує рівномірний розподіл продукту та пролонгований результат.

 

Корисними будуть протизапальні та зволожувальні агенти (наприклад, екстракт ромашки та ріпакова олія), а також речовини, що уповільнюють зростання рослинності. 

Правила застосування досить прості.

  • Нанесення виконується на чисті сухі покриви.
  • Для рівномірного розподілу використовуємо лопатку, шпатель або губку.
  • Засіб повинен покривати оброблювану ділянку щільним шаром.
  • Час очікування зазвичай становить 5-10 хвилин, а видалення виконується проти зростання волосся.
  • Після завершення процедури змиваємо залишки засобу теплою водою без мила та промокаємо шкіру рушником.

Цей продукт не рекомендується наносити при варикозному розширенні вен, не застосовують для видалення волосся, що росте з родимок, а також його не можна використовувати відразу після відвідин солярію, пляжного відпочинку або при пошкодженнях шкірного покриву.

Особливості вибору

Креми для депіляції широко представлені на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP. Пропонуємо кілька порад, які будуть корисні при підборі: 

  • Алергічні реакції. Навіть якщо виробник запевняє, що його продукт не викликає подразнення на шкірі, повністю унеможливити появу алергії не вдасться. Тому виконуємо перевіркове тестування на невеликій ділянці. Якщо протягом 48 годин негативної реакції не було, переходимо до звичного застосування.
  • Не збільшуємо самостійно рекомендований час процедури. Деякі користувачі вважають, що збільшивши час процедури, вони зможуть отримати додатковий ефект – руйнування не тільки видимої частини волосся, але і його фолікули. Але цього не станеться. Максимальна глибина проникнення становить приблизно 0,05 мм. Цього цілком достатнього для забезпечення гладкості покривів та деякого послаблення фолікулів, але не для повного видалення рослинності.
  • Особливості призначення. Більшість пропозицій сумісні зі шкірою будь-якого типу, але є й особливі варіанти для сухих чи чутливих покривів. Залежно від рекомендованої зони застосування, за допомогою крему для депіляції небажану рослинність можна видалити на обличчі (над верхньою губою), в області бікіні, на руках, ногах, животі, у пахвах. Виготовляються варіанти з експрес-дією (3 хвилини), а також для використання у душі.
  • Пропозиції для чоловіків. Такий крем найчастіше використовують жінки, але сьогодні чимало відомих брендів випускають ці засоби спеціально для чоловіків. Інтенсивне зростання може спостерігатися на плечах, спині, грудях, на ногах, у пахвах. Для представників творчих професій депіляція – це звичайна, стандартна процедура. Занадто густий волосяний покрив на різних ділянках тіла може викликати дискомфорт, а також неприємний запах.

Жінки по-різному сприймають густу рослинність у чоловіків. Хтось вважає її елементом образу справжнього мачо, а для інших вона асоціюється із вовною.

 

Тому чоловіки, хоч і не говорять про це, але все частіше використовують креми для депіляції, які можна наносити у душі.

 

Ця продукція приваблює їх безболісністю, достатньою результативністю, простим застосуванням.

Підбираючи засіб для депіляції, слід розуміти, що варіанту з ідеальною дією, який підійде абсолютно всім, не існує. Спочатку потрібно визначити важливі саме для вас критерії. Якщо це відсутність болю, нетривала процедура та гладка шкіра протягом 5-7 днів, то крем для депіляції цілком здатний впоратися з такими завданнями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень