Яке покарання отримав чоловік, який на Житомирщині вбив двох собак, щоб поїсти

Його засудили

Фото жанрове
Фото жанрове

Жителя Коростишівського району Житомирщини засудили на 5 років за те, що вбив двох собак, щоб зготувати з них страви.

Нагадаємо, торік у лютому 27-річний мешканець одного з сіл заманив на своє подвір’я чужу вівчарку і ще одного безпритульного собаку. Він з особливою жорстокістю вбив тварин у гаражі господарськими інструментами, розчленував тіла і приготував страви з їхнього м’яса. Про це ми писали тут: 

Ловив сусідських собак і їв: поліцейські затримали 27-річного шкуродера на Житомирщині

У суді чоловік свою вину визнав, однак у скоєному не розкаявся. Судово-психіатрична експертиза встановила, що обвинувачений має певні розлади здоров’я, однак вони не впливають на контролювання ним своїх дій і несення відповідальності за них.

Під час досудового розслідування підозрюваний неодноразово порушував вимоги запобіжного заходу. Він порушував цілодобовий домашній арешт, це викликало побоювання односельчан, тому його помістили під варту.

Суд встановив, що найближчі 5 років чоловік проведе у в’язниці і сплатить 50 тис. грн моральної шкоди потерпілій — власниці загиблої вівчарки, повідомили у обласній прокуратурі.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень