Як отримати швидку онлайн-позику з поганою кредитною історією

Як отримати швидку онлайн-позику з поганою кредитною історією

Фото ілюстративне (з сайту "Рівне вечірнє")

Кредитний рейтинг позичальників формується на підставі кредитної історії. Вона впливає на отримання нової позики.

Якщо у клієнта багато активних кредитів і заборгованість не погашена, то шанси отримати гроші дорівнюють нулю.

 

Банки враховують його платоспроможність наразі та в минулому. Якщо колись були тривалі прострочення, то це суттєво зменшить імовірність видачі коштів.

 

Реальний варіант розраховувати на кредит з поганою кредитною історією — це звернутися до МФО.

Які шанси отримати кредит з поганою історією

МФО LoviLave — це український сервіс із кредитування населення, який лояльніше ставиться до клієнтів, ніж банки. Його система оцінювання також враховує кредитну історію позичальників, тому схвалюються не 100% звернень, а приблизно 90%. Проте це дуже великий відсоток, якщо порівнювати з банками.

З високою ймовірністю ви отримаєте від 500 до 5000 грн. А якщо своєчасно повернете ці гроші, то зможете взяти ще раз від 500 до 10000 грн. Багатьом цієї суми вистачає, щоб задовольнити свої потреби.

Як отримати кредит з поганою історією в МФО

Кредит видають на підставі скорингу — автоматичної перевірки інформації про позичальника. Якщо неуважно заповнювати анкету і припуститися помилки в особистих даних, система вважатиме це шахрайськими діями.

Щоб вам не відмовили у кредиті в МФО, обов’язково дотримуйтеся таких правил:

  • ознайомтеся з основними умовами фінансової послуги;
  • надайте всі документи, які вимагає організація;
  • заповніть анкету чесно.

Після того як підтвердите свою особистість і верифікуєте банківську картку, МФО перевірить ваш вік, громадянство, паспорт та РНОКПП. 

Наприклад, МФО LoviLave видає позики людям різного віку, незалежно від їхньої професійної діяльності та фінансового стану. Щоб отримати схвалення кредиту за наявності поганої кредитної історії, потрібно

мати вік від 18 до 65 років, громадянство України та можливість підтвердити свої документи, номер телефону, банківську картку.

Якщо ви відповідаєте основним умовам, то можете заповнювати заявку на кредит. Для цього потрібно відповісти лише на сім запитань у чат-боті та вказати правдиві дані про себе. Якщо вашу заявку буде схвалено, підпишіть кредитний договір — і вам миттєво надійдуть гроші на картку.

Чому МФО може відмовити у кредиті

До 10% тих, кому не пощастило, потрапляють неблагонадійні чи неуважні клієнти. Першими вважаються всі, хто був викритий у шахрайських діях або потрапив до чорного списку банків і МФО. А другими стають ті, хто ненавмисно надає неправдиву інформацію через свою неуважність.

Щоб не отримати відмову, не потрібно фантазувати в анкеті, збільшувати свій дохід або заперечувати наявність відкритих кредитів в інших організаціях.

 

Крім того, не можна використовувати чужу банківську картку для отримання грошей, навіть якщо її власник — це ваш родич або друг.

Якщо будете чесними в анкеті, то зможете отримати позику з поганою кредитною історією. 

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень