Як освіжити штори, не знімаючи їх: три простих і зручних способи

Слідів пилу не залишиться

Штори – важлива деталь інтер’єру. Але доглядати за ними геть непросто. Проте відкладати процес їх очищення не варто, адже пил, який на них накопичується, може викликати алергію.

Якщо у вас немає сил чи часу знімати і прати штори, їх можна освіжити інакше.

Як прибрати пил зі штор, не знімаючи

Перший і найпростіший спосіб очищення штор - це, звичайно пилосос. Однак з пилососом необхідно бути акуратним, щоб втягування повітря не відірвало карниз від стіни. В цьому випадку краще просити когось про те, щоб натягнули полотно штори, а ви спокійно могли його почистити пилососом.

Як почистити штори, які висять

Також одним з найдієвіших способів очищення штор у висячому положенні є відпарювач. Струмінь гарячого вологого повітря здатен очистити штори від пилу і забруднень, які вони в собі накопичили.

Чим чистити штори не знімаючи

У тому випадку, якщо на шторах з'явилася якась пляма, необов'язково знімати полотно повністю для прання. Тут можна спробувати запрати його за допомогою губки і мильного розчину, після чого добре увібрати мило чистою вологою губкою.

Джерело: glavred

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень