Як стильно одягнути дітей до школи у 2023-2024 році (ФОТО)

Модні і стильні образи для навчання

Як одягнути хлопчика

  • Спортивний шик. Сучасні спортивні елементи можуть бути чудово вписані у вбрання для школи. Це можуть бути спортивні штани з лампасами, поєднані з сорочкою-поло чи класичною. Це створить динамічний і стильний образ.

  • Кежуал із денімом. Денім завжди у моді, і школярі можуть інтегрувати джинсові елементи у своє вбрання. Наприклад, одягнути джинсову сорочку з білою футболкою та класичними штанами. 
  • Мінімалізм у класиці. Прості та чисті лінії можуть зробити шкільний образ витонченим та сучасним. Для цього школяру варто одягнути, приміром, сорочку в нейтральному кольорі, доповнену тонкою краваткою та класичними штанами.

Як одягнути дівчинку

  • Сукні у скандинавському стилі. Мінімалізм та ніжні кольори характеризують цей стиль. Підлітки можуть вибрати прості сукні з яскравими деталями, такими як пояс чи аксесуари.

  • Широкі штани та костюми зі штанами. Щоб такі образи не були надто формальними, підлітки можуть додати яскраві аксесуари або взуття для надання образу індивідуальності.

  • Жилетки. Вони дуже популярні цього року, свідченням чого є модні колекції Etro, Giorgio Armani та Antonio Marras. Для навчання краще вибрати більш класичні, лаконічні та в спокійних відтінках жилетки. Їх можна носити разом із білою сорочкою-оверсайз, водолазкою, спідницею або штанами.

  • Світшот або бомбер з подовженими рукавами. Це один із яскравих трендів осені в одязі. На модних показах осінь-зима 2023-2024 багато хто представив бомбери, світшоти, светри на осінь-зиму з дуже довгими рукавами.

  • Тенісна спідниця. Плісовані спідниці знову в тренді цієї осені і з ними можна скласти модні образи на навчання. Поєднуйте таку спідницю з об'ємною плетеною кофтою чи светром, бомбером. Так створите дуже милий і затишний образ. Доповніть його черевиками-челсі, класичними дербі чи іншим взуттям. 

  • Піджак-оверсайз. Він не тільки модний, а й зігріє у прохолоду. Одягайте його на майку, сорочку, світшот, чи створіть багатошаровий образ, додавши жилетку.

Джерело: inforoom.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень