Як і де зберігати гроші, щоб їх ставало більше

7 важливих правил

Гроші – річ, без яких важко уявити повноцінне життя. Кажуть: «Щастя не в грошах», але без них – точно щасливим не станеш. Тож грошові прикмети увійшли в наше життя і ті, хто їх дотримується, має стабільне фінансове становище. Щоб ваші накопичення примножувалися, візьміть на замітку кілька правил.

Правило №1 – несіть гроші додому

Повернули борг, отримали зарплату або аванс, взяли кредит – несіть все, що отримали, до себе додому. Не розлучайтеся з грошима в перший же день.

Правило №2 – зберігайте гроші красиво

Зберігайте купюри у гаманці, або у скриньці і обов’язково – обличчям до себе. Гроші не можна згортати, згинати чи класти догори дриґом і перекладати з місця на місце. Щоб заманити гроші, гаманець повинен бути новим і дорогим, а не дешевим і пошарпаним.

Правило №3 – зробіть грошовий амулет

Грошовий амулет залучатиме до вас додаткові фінансові потоки, що збільшить ваш дохід. Зберігати таку річ потрібно поруч з грошима, періодично дістаючи її, щоб оновити або очистити енергетику.

Правило №4 – знайдіть унікальний грошовий талісман

Кожна купюра має серійний номер. Кажуть, якщо знайти ту, на якій є ваша дата народження, вона буде магнітом і робитиме вас багатшим. Такий талісман треба берегти і носити з іншими грошима.

Правило №5 – гроші люблять пари

Не можна зберігати гроші у пачках, де є непарна кількість банкнот. Згідно зі старовинними повір’ям, такі гроші посваряться і покинуть вас. У кожної купюри повинна бути своя пара.

Правило №6 – гроші люблять метал і землю

Стихія грошей – земля і метал, тому, чим більше ваші гроші взаємодіють зі своїми джерелами енергії, тим більше їх стає. Деякі езотерики радять зберігати гроші на дні горщика з землею, інші – перев’язувати металевою ниткою, треті – придбати спеціальний золотий або срібний затискач для купюр.

Правило №7 – грошовий ритуал

Збільшити кількість грошей можна, провівши один простий ритуал. Нумерологія тісно пов’язана з енергією грошей і процвітанням. Напишіть на листку паперу таку формулу: «7 + 1 = 8», де 7 – уособлення енергії дії, 8 – символ нескінченності, а 1 – знак стабільності. Покладіть цю записку у гаманець і побачите, що з’являться нові джерела доходу.

Джерело: osoblyva

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень