Як чоловіки різних знаків Зодіаку розривають стосунки? Жінкам на замітку

Роблять вони це по-різному

Овен

Якщо чоловік-Овен вважає, що нещасливий зі своєю обраницею, то не довго роздумуватиме про те, як йому вчинити.

«Між нами все скінчено», – скаже він. Потім буде емоційний виклад претензій і образ, які змусили нещасного прийняти рішення про розлучення. 

Телець

Представники цього знаку – люди спокійні та врівноважені. Якщо стосунки вичерпали себе, Телець делікатно обговорить із жінкою ситуацію, що склалася, і зізнається, що не бачить сенсу реанімувати те, що вже віджило. Після цього він складе речі  і назавжди залишить колишню.

Близнюки

Розлюбивши, чоловік даного знака з тремтінням думає про те, що настане момент, коли йому доведеться відверто говорити про свої почуття.

Обранка, звичайно, теж не промовчить, почне дорікати та звинувачувати. Щоб позбавити себе цієї сцени, «Ромео», що охолонув, розробляє наступну тактику. Він свариться з жінкою через дрібниці, постійно чіпляється до неї, створюючи нестерпну атмосферу, а потім просто зникає.

Рак

Чоловік-Рак дуже боїться засмутити подругу повідомленням про розлучення. Його мучить почуття провини, адже покинута бідолаха страждатиме і литиме сльози. Зважившись на відверту розмову, представник знаку щосили намагається підсолодити пігулку.

Він обсипає жінку компліментами, переконує її в тому, що вона найкраща, просто не зрослося. Коли нещасна трохи заспокоїться, Рак піде з легким серцем.

Лев

Самозакохані Леви не хочуть пояснюватися і вислуховувати на свою адресу образливі речі, тому воліють загубитися у величезному місті, змінивши номер телефону і вилучивши колишню із соціальних мереж.

Розрахунок на те, що жінка все зрозуміє і не шукатиме особистої зустрічі, зазвичай виправдовується.

Діва

Чоловіка цього знака хлібом не годуй, тільки дай щось проаналізувати. Любовні стосунки не є винятком. Він міркуватиме про те, що пішло не так, хто винен у розладі, а потім поділиться з обраницею міркуваннями.

В результаті відбудеться діалог, який, на жаль, ні на що не вплине. Жінці залишається лише втішитися тим, що до її думки та почуттів було виявлено повагу.

Терези

Якщо представник цього знака вирішив, що розрив неминучий, значить, кохана сильно зачепила його за живе.

Про яку провину не йшлося, чоловік-Терези неодмінно продемонструє жінці, що не хоче вислуховувати її дурні виправдання. Він збере речі і піде. 

Скорпіон

Розлучення з чоловіком-Скорпіоном ніколи не буває легким. Представник цього знака постарається якомога болючіше вжалити колись кохану жінку.

Якщо вона спробує вколоти його у відповідь, Скорпіон остаточно вийде з себе, ударить кулаком по столу і почне обсипати колишню кохану образи. Потрібно залишити останнє слово за ним, тоді вдасться уникнути такої негарної сцени.

Стрілець

Чоловік-Стрілець буде гранично відвертим зі своєю обраницею. Він висловить усе, що нагромадилося в нього на душі, пояснить, чому йому не потрібні ці стосунки.

Така поведінка викликана не жорстокосердям, а бажанням розставити крапки над i. Стрільцю важливо, щоб у жінки не було ілюзій щодо можливого возз'єднання.

Козоріг

Чоловік-Козоріг лякається остаточного розриву. А раптом виявиться, що його кохана не така вже й погана? Раптом вона знайде щастя з іншою людиною, а вона буде самотня? Сумніви роблять Козорога похмурим та замкнутим.

Його похмурий вигляд і односкладові відповіді зрештою виведуть жінку з себе, і вона сама оголосить про розлучення. Представник знака відчує полегшення.

Водолій

Чоловік-Водолій вважає, що кохана має благати його залишитися. Якщо вона сприймає новину про розрив спокійно і не намагається втримати свого принца, починається скандал.

Вражений Водолій на підвищених тонах доводитиме жінці, що її недоліки змусили його ухвалити рішення про розлучення.

Риби

Чоловік цього знаку – м'яка та тактовна людина. Незважаючи на те, що кохання залишилося в минулому, йому найменше на світі хочеться завдавати жінці біль.

Він обов'язково підготується до непростої розмови, підбере слова, які прозвучать максимально делікатно та шанобливо. Мабуть, тільки з Рибами можливе таке цивілізоване розставання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень