Як 10 вересня можна дізнатися своє майбутнє: народні прикмети

У церкві в цей день вшановують пам’ять преподобного Сави Крипецького

10 вересня наші предки завершували останні збори зернових. У цей день вивозили з полів снопи, які укладали в скирти. Прибирали коноплі і збирали урожай яблук.

Наближався час затяжних дощів, і потрібно було вберегти врожай від негоди. Також 10 вересня завершували озимий посів пшениці.

У цей день молилися і просили зцілити людину від пияцтва. Говорили, що свататися 10 вересня не варто, оскільки, за прикметами, це обіцяє біду.

Сьогодні кожна людина може відчути дар прозріння, вірили наші предки. У цей день дуже загострюється інтуїція. Людину можуть переслідувати видіння і відчуття дежавю.

Прикмети на 10 вересня кажуть, що, якщо людина хоче побачити своє майбутнє або отримати відповідь на своє запитання, то їй сьогодні потрібно перед сном чітко сформулювати свій запит Всесвіту. Тоді вночі присниться відповідь.

Що не можна робити 10 вересня

Не можна 10 вересня вести відверті розмови з незнайомцями, особливо в дорозі. Наші предки вірили, що в цей день будь-яка інформація може бути «передана» нечистій силі.

Неварто 10 вересня довго дивитися на своє відображення. Причому не тільки в дзеркало, але і в водну гладь. Якщо не послухатися цієї заборони предків, можна накликати на себе життєві труднощі.

Не варто 10 вересня гостро реагувати на чиїсь слова, ображатися і замишляти помсту. Якщо проігнорувати цю пораду пращурів, негатив повернеться в 10-кратному розмірі.

В цей день не можна залишати на полі зерно – весь врожай потрібно зібрати до цього дня. 

Народні прикмети на 10 вересня

  • Якщо берези жовтіють з верхівки, то весна буде ранньою, а якщо знизу – пізньою.
  • Якщо погода суха, то холоди нескоро настануть.
  • Якщо журавлі та дикі гуси в теплі краї ще не відлетіли, то зима буде пізньою і теплою.
  • Дощ з грозою – до теплої осені.
  • Багато горіхів і жолудів – до хорошого урожаю озимих.
  • Листя на березі пожовкло – в лісі багато опеньків буде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень