«Я в курсі», – мер Костополя про авто за мільйон свого заступника, яке зараз стоїть у Рівному (ФОТО)

Машину у чиновника забрали кілька днів тому, буде суд

У заступника міського голови Костополя вилучили позашляховик «Тойота» за понад мільйон гривень. Авто опинилося на штрафмайданчику у Рівному, бо чиновник у комендантську годину їхав п'яним.

Як стверджують користувачі соцмереж у місцевій фейсбук-групі, йдеться про Андрія Ткачука.

За даними патрульної поліції, чоловіка справді зупинили на об'їзній Костополя 19 липня близько опівночі. У 36-річного водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння, але від перевірки він відмовився.

 

Втім, згідно з чинним законодавством, на нього все одно скали протокол за керування у стані сп'яніння – це передбачено процедурою, якщо кермувальник не хоче проходити освідування.

Долю авто і міру покарання його власнику встановлюватиме суд.

Наразі Радіо ТРЕК намагається зв'язатися з Андрієм Ткачуком для отримання коментаря.

До слова, зв'язатися нам поки що вдалося лише з міським головою Костополя Євгенієм Денисенком. Він повідомив, що про ситуацію знає, однак коментувати дії свого підлеглого поки не готовий. І порадив перетелефонувати до нього у понеділок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень