«Взяв ножика і пару раз її штиркнув»: на Закарпатті чоловік кинув помирати 27-річну дівчину (ВІДЕО)

Про страшні подробиці та куди планував втекти - розповів у відео

У м. Мукачеве Закарпатської області 30-річний чоловік порізав 27-річну дівчину та кинув її помирати в зачиненій квартирі. Про це повідомили в Нацполіції Закарпатської області.

Потерпіла розповіла, що до неї прийшов її 30-річний знайомий, який був у неї закоханий. Проте дівчина не відповіла взаємністю. Тоді він жорстоко порізав потерпілу та, провівши із нею в помешканні певний час, вкрав її телефон та зник.

Поранена дівчина пів доби провела зачиненою у квартирі, проте їй все ж вдалось зв'язатись з друзями, які викликали медиків. Потерпілу госпіталізували в реанімацію.

Правоохоронці розшукали чоловіка у Львові. Він планував їхати в Одесу або Миколаїв. Чоловік свою провину визнав. Правоохоронці опублікували відео, на якому підозрюваний розповів про знущання з жінки.

Я пішов до неї, я її ножиком кілька разів порізав. У ногу, живіт, точно не пам'ятаю куди.

 

Перед цим конфлікту не було. Вона пішла в душ, я їй поміг умитися водою, щоб вона прийшла в себе, бо їй ставало погано, — розповів затриманий.

Працівники поліції вже транспортували затриманого на Закарпаття і зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч.3 ст.135 (Залишення в небезпеці), ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень