Взуття з перспективою. Гарячі тренди на зиму, які не втратять актуальності й наступної весни (ФОТО)

Це не витрати, це інвестиція у себе

Модні експерти проаналізували ситуацію та дійшли висновку, що деякі взуттєві тренди перекочують з зими у весну 2022 року. Тож така пара стане у пригоді не тільки взимку.

Грубі черевики

Раніше ми повідомляли, що на піку популярності цієї зими черевики челсі. Вони прийшли серйозно й надовго. А щодо особливостей зимово-весняного періоду, то тут точно лідирують челсі на масивній підошві. Не надто поступаються їм грубі черевики зі шнурівками, які дещо нагадують легендарні мартенси.

Лайфхак – обираючи грубі черевики зі шнурівками, пам’ятайте пораду стилістів: найбільш універсальні моделі, до яких легко підібрати штани, спідниці та сукні – це черевики, які мають не більше 8 отворів у висоту під шнурівку. 

Загалом таке взуття можна вважати трендом поза часом. Владо пасують до суконь, пальт та піджаків.

Cowboy boots (які в народі полюбляють називати казаки, козаки, казакі…)

Любов до взуття, що віддалено нагадує про ковбоїв, теж нікуди не зникала. Де-не-де, на модних показах таке взуття можна було помітити впродовж останніх років 15. Проте цієї зими Cowboy boots зрештою стали ще популярнішими. І якщо восени акцент більше робити на колір взуття, то уже взимку найактуальнішим рішенням все ж будуть стримані й мінімалістичні чоботи базових кольорів.

Чоботи чи ботильйони з гострим мисом

Взимку офісний дрескод ніхто не скасовував, відтак не відмовлятися ж від елегантних образів. У такому випадку обирайте моделі з гострим мисом. А щоб додати образу акценту, нехай таке взуття буде ще й з оригінальним каблуком.

За матеріалами Harper's Bazaar

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень