Вже скоро: астрологи назвали дати, коли окупанти тікатимуть з України

Однак, за їхніми словами, цей період потребуватиме великих зусиль з боку України

Астрологи Анна й Олексій Суханови зробили прогноз для України на 2024 рік і з'ясували, в який період можливе звільнення окупованих територій.

Як вони розповіли в ексклюзивному коментарі УНІАН, з 28 квітня 2024 року по 25 червня 2024 року - продуктивний, але напружений період.

- Він може супроводжувати успіх і просування армії України, звільнення раніше окупованих територій - як тих, які були захоплені з 2022 року, так і з 2014 року.

 

Однак цей період потребує великих зусиль з боку України, - кажуть Суханови.

Крім того, з 25 червня 2024 року по 8 серпня 2024 року - сприятливий період, пов'язаний зі звільненням територій, поліпшенням і відновленням логістики, розмінуванням, виявленням колаборантів і поліпшенням фінансового стану країни.

- Це також гарний час для вирішення питань, пов'язаних з урожаєм. У військовій сфері також буде спостерігатися позитивна динаміка, з перевагою на користь армії України, - додали астрологи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень