Волав у караоке «Город мой, Москва» та визвірявся на дівчину в Україні (ВІДЕО)

Люди просять допомогти «закрити гадюшник»

Праворуч – Гарік Сукачов, автор пісні про Москву, що її в Білій Церкві виконував чоловік, який на фото ліворуч кричить та наїжджає на дівчину

Про ексцес стало широко відомо сьогодні зранку. Зокрема, на Форумі «Української правди» навіть відкрили цілу гілку із закликом допомогти «прикрити цей гадюшник».

ДЕТАЛІ

У п'ятницю, 19 травня, у Білій Церкві, яка постраждала від ударів дронами-камікадзе, у місцевій піцерії «Фелліні» на бульварі Олександрійський, 41, розгорівся скандал через російські пісні.

Місце, де все те відбувалося, має назву "Fellini"

Про це в соцмережах повідомила жителька Броварів Вікторія Назарова, передає «Радіо Трек».

Вікторія Назарова, яка звернула увагу на це неподобство

За словами жінки, у фонотеці закладу майже неможливо знайти українських виконавців, натомість величезний вибір музики країни-агресора.

Як розповіла жінка, за столиком поруч відпочивала компанія, співаючи у караоке російських пісень, серед яких була композиція з текстом «город мой, москва».

Це стало останньою краплею й відвідувачка разом із подругою намагалися пояснити «співаку» недоречність обраного репертуару, спочатку цілком нормально, а згодом і у «трошки в грубішій формі».

«Як воно, співати таке лайно в країні, в якій йде війна, де гинуть найкращі», - переповіла свої претензії жінка, на що їй почали грубити та навіть викликали наряд поліції.

Натомість жінки у відповідь написали заяву на заклад та на чоловіка з неадекватною поведінкою.

Також жінка зазначає, що ніхто з персоналу за них не заступився, лише сказали, що до них нібито постійно приходять військові та співають російських пісень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень